Dom opieki warszawa opinie

Wieloletnia praca z naszymi podopiecznymi w domach opieki zaowocowała zadowoleniem ich rodzin.

Dom opieki w mieście Warszawa ? opinie

Poniżej przedstawiamy opinie, które zostały wystawione przez rodziny naszych podopiecznych. Za nimi często kryją się niezwykłe historie. Jesteśmy niezwykle dumni z każdej z nich ponieważ widzimy, że nasza praca w warszawskich domach opieki i wielka pasja nie idą na marne, czego potwierdzeniem są niniejsze opinie. Zapraszamy do zapoznania się forum warszawskiego domu opieki. Wszystkie opinie dostępne są w oryginale w księgach podziękowań w każdym z domów.

Kliknij tutaj aby dodac opinie


* Pola wymagane

Wyrażamy wielkie uznanie

Aug 20, 2009 by Anna i Andrzej Tymińscy

Wyrażamy wielkie uznanie za profesionalną opiekę nad naszą mamą Sabiną Tymińską.Odwiedzaliśmy ją przez cały pobyt mamy w tym pensjonacie.Zostawiliśmy ją ze spokojnym sercem, że zostaje pod troskliwą opieką sprawowaną przez całą dobę.Bardzo dziękujemy całemu personelowi za tak dobre i oddane serca.
Z wyrazami szcunku


Podziekowanie

Aug 10, 2009 by Małgorzata i Aleksandra Kędzierskie

Pragniemy gorąco podziękować za troskliwą opiekę nad naszym Mężem i Ojcem p. Teresie i Klaudii Prymek, p. Doktor, p. Marzence, p. Beacie, p. Małgosi, p. Dorotce, p. Bogusi, p. Basi, p. Uli, p. Jagodzie, p. Iwonie, p. Monice, p. Ani...

Mimo, iż nie ma już Go wśród żywych, zachowałyśmy Was w swoich sercach i pamięci. Od wszystkich doznałyśmy wiele ciepła, wsparcia i pomocy. Dzięki panującej w Olimpie atmosferze i otoczeniu bliskiej nam osoby oraz nas opieką i troską, był to dla nas drugi dom. Zawsze mogłyśmy liczyć na rozmowę pełną otuchy, zarówno osobiście, jak i telefonicznie.

Pani Tereso, Klaudio, Marzenko, p. Doktor - dziękujemy, że w trudnych chwilach byłyście dla nas podporą.


?Olimp? daje mojej mamie

Aug 04, 2009 by Pryemek Kruk

?Olimp? daje mojej mamie lepszą opiekę, niż sam mógłbym zapewnić nawet będąc przy niej 24 godziny na dobę. Panie są bardzo wrażliwe i pomocne. Nie ma w tym wszystkim przecukierkowania. Jest za to dużo humoru, ale i stanowczości. ?Jarek, odejdź mi stąd! Nie widzisz, że Krysia ma cię już dosyć!? - takie teksty słychać tam często, ale zawsze słychać też ciepło w głosie. Prawda jest taka, że upilnować 20 dorosłych, nieco zagubionych osób jest trudniej niż tyle samo dzieci. Bez tej krzty stanowczości nic by się nie udało. W ?Olimpie? potrafią to zrobić z humorem.

Pacjenci dostają jedzenie regularnie i widać, że jest to dobre jedzonko. Desery takie, że nie raz miałem ochotę dołączyć się do biesiady. Mama przed pobytem w ?Olimpie? nie jadła prawie w ogóle. Teraz apetyt wrócił, a najważniejsze, że chętnie je owoce.

Poza tym nikt nie ogranicza pacjentów w takich codziennych czynnościach, które normalnie robili w domu. Czy to wieszanie prania, czy sprzątanie, czy podlewanie kwiatków, pomoc przy przygotowywaniu posiłków ? jak ktoś lubi, to może. Nikt nie zagania do własnego pokoju, krzycząc, że pacjent tylko przeszkadza.

Obsługa medyczna jest w pełnym, niezbędnym zakresie.

W całym domu jest czyściutko. Sam nie zwróciłbym na to uwagi, ale moja żona jest bardzo wymagająca pod tym względem i zawsze chwali ?Olimp?. Od roku przyjeżdżamy tam z dzieckiem (teraz ma 15 miesięcy). Nigdy nie miał tam zimno i spokojnie raczkował sobie po podłodze. Ba! Właśnie w ?Olimpie? zjadł swoją pierwszą kalafiorową!

Pani Tereska jest po prostu stworzona do zajmowania się ludźmi wymagającymi opieki. Ma wielkie serce i niespożyte siły.


Z domem opieki OLIMP

Jul 16, 2009 by Marzenna Ryniewicz

Z domem opieki OLIMP mam do czynienia od 2 lat. Mogę więc spróbować ocenić jego działalność w tym czasie. Jestem w nim częstym gościem, ok 2-3 razy w tygodniu, o różnych porach dnia. W domu OLIMP przebywa bowiem moja mama, starsza pani w wieku 81 lat. Dom ten wybrałam po dokładnej selekcji i nie żałuję. Mama jest zadbana, czysta, uśmiechnięta i mocno zżyta z personelem. Widzę nieraz jak śle "buźiaczki" do opiekunek i pielęgniarek... W Domu tym panuje bowiem ciepła, rodzinna atmosfera połączona z fachową opieką dzięki której moja mama kilkakrotnie została przywrócona do życia. Ostatnio w lutym 2009 r. po utracie przytomoności dzięki szybkiej i fachowej pomocy została przewieziona na czas do szpitala , co prawdopodobnie uratowało Jej życie.Wracała do domu OLIMP jak do własnego domu .Mama jest tu pod stałą opieką neurologa i lekarza rodzinnego Jestem z zawodu pielęgniarką więc moja ocena poparta jest także zawodowym doświadczeniem. Dom jest prowadzony dobrze, pielęgniarki i opiekunki fachowe, troskliwe i życzliwe. Jest czysto i schludnie. Pensjonariusze są zadbani, czyści , ogoleni. Widać troskliwość i włożone serce w tę cięzką pracę. Po 2-ch latach ciągle jestem zadowolona.

Polecam ten Dom z całego serca i dziękuję za opiekę


Dom Opieki "Olimp"

Jul 01, 2009 by Przemysław Dorobczyński

Dom Opieki "Olimp" przy ul. Nadwiślańskiej 92 - jest miejscem godnym polecenia. To dom w którym ludzie podeszłego wieku, ludzie schorowani, niedołężni, często żyjący w "swoim świecie" znajdują troskliwą opiekę, serce i życzliwość zatrudnionego personelu. Domem tym kieruje Pani Dyrektor Teresa Prymek. Nadaje ona ton wszystkim poczynaniom swoich podopiecznych - rozrywka typu: zbiorowe śpiewy, spacery po pięknym terenie, telewizja, wieczorami przebywanie w salonie przy kominku ect. Jest to powszedniość dnia codziennego. Wszelkiego rodzaju Święta, imieniny pensjonariuszy zawsze miały uroczystą oprawę. Wspomnieć należy również o troskliwej opiece lekarsko - pielęgniarskiej i serdeczności opiekunek. Pomieszczenia i pokoje pensjonariuszy są zawsze czyste, pozbawione "innych zapachów" Piszę to na podstawie własnych spostrzeżeń i obserwacji ponieważ bywałem tam co drugi, trzeci dzień od 2007r. W tym domu przebywała moja Mama aż do chwili śmierci - 27 kwietnia b.r. Do ostatnich chwil swego życia otaczana była troskliwą opieką - za którą jestem całemu Personelowi bardzo wdzięczny.


Serdecznie dziękuję

Jun 24, 2009 by Katarzyna Stefańczyk

Serdecznie dziękuję za troskliwą i ciepłą opiekę nad moja mamą w Pensjonacie Olimp w Radości. W pensjonacie panuje miła, rodzinna, pełna zrozumienia dla starszych ludzi atmosfera, a wszechstronna i dobra opieka umożliwia podleczenie się oraz nabranie sił witlanych. Ładna okolica i świeże powietrze wpływają na mamy szybki powrót do zdrowia. Życzę całemu wspaniałemu personelowi i kierownictwu dalszych sukcesów w ciężkiej i bardzo odpowiedzialnej pracy.


W tym domu

May 28, 2009 by Ewa Marchel

W tym domu moja Mama przebywała przez kilka miesięcy
bardzo sobie chwaląc opiekę i świetną atmosferę, stworzoną
przez P. Teresę i cały personel. Oby więcej takich domów było
w całej Polsce. Wszystko na bardzo wysokim poziomie. Polecam
wszystkim, którzy muszą skorzystać z takiej formy opieki.


Anioły nie ludzie..

May 19, 2009 by Katarzyna Peters

Anioły nie ludzie..
Mój mąż jest otoczony wspaniałą opieką. Ciepła i rodzina atmosfera, cierpliwość i profesjonalizm wszystkich pracowników domu opieki, przekłada się na samopoczucie mojego męża który z każdym dniem wraca do sił po ciężkim wypadku.Jest mu tam po prostu dobrze. Zachwyciło mnie jednak również wsparcie jakie otrzymałam ja. To naprawdę ważne, że zawsze mogę otrzymać odpowiedź na moje pytania, że P. Teresa ma czas aby mnie podtrzymać na duchu i po prostu po ludzku wesprzeć. Pani doktor spokojnie i w pełni wytłumaczy jakie postępy robi mój mąż a Pani rehabilitantka zadzwoni i opowie jak mąż reaguje na ćwiczenia. Panie pielęgniarki zawsze służą radą a Panie opiekunki są bardzo miłe i pomocne.
Jestem im naprawdę bardzo wdzięczna za wszystko.Dziękuję


W domu OLIMP

May 01, 2009 by Grażyna Stando

W domu OLIMP u p. Teresy Prymek maja Mama przebywała ponad 3 lata. Dzieki staraniom p. Teresy i całego personelu Mama przeżyła je w sposób możliwie najmniej dolegliwy, pomimo trudności z chodzeniem. Pacjenci są zadbani a opiekunki troskliwe i cierpliwe.Podopieczni mają fachową opiekę pielęgniarską wykonującą wszystkie niezbędne zabiegi i stały nadzór nad stanem zdrowia. Kuchnia przygotowuje urozmaicone i smaczne posiłki. Wszyscy starają sie tworzyć atmosferę pełną ciepła i koniecznego dla dobrego samopoczucia humoru. W każdej chwili można odwiedzić bliską osobę a także telefonicznie uzyskać o niej informacje.


Domy Opieki Olimp , USA 5.0 5.0 49 49 Chciałabym bardzo podziękować zarówno Panu Dariuszowi Prymkowi jaki i wszystkim, którzy opiekowali się moją mamą Mieczysławą Dobrowolską, przebywającą od sierpnia 2017
Page:
12345
Para Seniorów

Wielkie podziękowanie

Apr 10, 2018 by Grażyna Kierlańczyk

Chciałabym bardzo podziękować zarówno Panu Dariuszowi Prymkowi jaki i wszystkim, którzy opiekowali się moją mamą Mieczysławą Dobrowolską, przebywającą od sierpnia 2017 r. do lutego 2018 roku w Domu Opieki w Majdanie przy ul. Trasa Lubelska 65. Czystość, a przede wszystkim domowa, ciepła atmosfera to podstawowe zalety tego ośrodka.
Pomimo daleko posuniętej demencji moja 94-letnia mama do końca otoczona była życzliwością i opieką, w tym medyczną, jakiej nie bylibyśmy w stanie zapewnić w domu.
Z całego serca polecam ten Dom Opieki i jeszcze raz serdecznie dziękuję.
Grażyna Kierlańczyk


Domy Opieki Olimp , USA 5.0 5.0 49 49 Chciałabym bardzo podziękować zarówno Panu Dariuszowi Prymkowi jaki i wszystkim, którzy opiekowali się moją mamą Mieczysławą Dobrowolską, przebywającą od sierpnia 2017