Dom opieki warszawa opinie

Wieloletnia praca z naszymi podopiecznymi w domach opieki zaowocowała zadowoleniem ich rodzin.

Dom opieki w mieście Warszawa ? opinie

Poniżej przedstawiamy opinie, które zostały wystawione przez rodziny naszych podopiecznych. Za nimi często kryją się niezwykłe historie. Jesteśmy niezwykle dumni z każdej z nich ponieważ widzimy, że nasza praca w warszawskich domach opieki i wielka pasja nie idą na marne, czego potwierdzeniem są niniejsze opinie. Zapraszamy do zapoznania się forum warszawskiego domu opieki. Wszystkie opinie dostępne są w oryginale w księgach podziękowań w każdym z domów.

Kliknij tutaj aby dodac opinie


* Pola wymagane

Przekazujemy podziekowanie

Feb 22, 2011 by Bożena Chmylak

2011-02-22
Przekazujemy podziekowanie i wyrazy uznania dla p. Teresy i całego zespołu Domu Opieki OLIMP przy ul. Gruszy 48.

W tym domu jest nasza mama, która ma 90 lat. Przyjechała w dardzo ciężkim stanie, po wypadku, cała potłuczona, głowa i twarz w sińcach, prawa reka złamana, kolano potłuczone, chuda. Już po kilku misiącach pobytu, czyli opieki i rehabilitacji, mama wstaje, oznaki wypadku zlikwidowane, przytyła jest pogodna i zadowolona. A trzeba powiedzieć, że nie ma łatwego charakteru. Jest osobą o władczej, silnej osobowości, zawsze dominującej. Wiele, wiele razy mówi do nas, córek, że jest tu bardzo dobrze. My z pełnym podziwem obserwujemy tę pracę i te starania wobec naszej mamy i innych pensjonariuszy.

Podziękowania należą się przede wszystkim właścicielce domu - p. Teresie Prymek, która tworzy atmosferę, nadaje ton i dobiera zespół.

Przychodzimy o różnych porach dnia, zawsze jest miło, pogodnie, bardzo czysto, smaczne jedzenie (nam też smakuje, jeśli jesteśmy częstowane).

Jesteśmy zadowolone, że mama jest w takim życzliwym i fachowym otoczeniu. Stawiamy dla tego miejsca najwyższą notę i polecamy innym.

Dodam, że jest to ponowny nasz kontakt z p. Teresą i jej zespołem, ponieważ przed 5 laty w OLIMPIE był nasz tata (miał 98 lat). Wtedy też i tata i my byliśmy zadowoleni, było czysto, miło i profesjonalnie. Możemy stwierdzić, że poziom jest utrzymywany.

Wielkie i serdeczne podziękowania dla p. teresy Prymek i całego zespołu.

Córki p. Sabiny - Anna i Bożena


W Domu "Olimp",

Dec 01, 2010 by Grażyna i Piotr Krępscy

W Domu "Olimp", ul. Nadwiślańska 92, Józefów k/Warszawy, przebywała przez 16 miesięcy (od 1 sierpnia 2009 do 30 listopada 2010) nasza mama. Serdecznie pragniemy podziękować Pani Teresie Prymek oraz całemu personelowi za wzorową opiekę i miłą atmosferę oraz sympatyczny kontakt przez cały ten okres. Polecamy ten dom dla osób, które z różnych przyczyn losowych muszą mieć stałą opiekę


W Domu Olimp

May 01, 2010 by Kazimierz Szymański

W Domu Olimp, ul. Nadwiślańska 92 przebywała moja ciocia Zofia Stankiewicz. Pragnę podziekować p.Teresie Prymek, p.Klaudii oraz całemu personelowi za wysoki standard opieki, za miłą atmosferę, dobrą kuchnię, wzorowy porządek i czystość. Dom posadowiony jest na bardzo dużym obszarze częściowo zalesionym, dzięki czemu mogliśmy z ciocią dużo spacerować i rozmawiać. Z drugiej strony domu jest taras z pięknym widokiem na zalew Wisły. To tu z ciocia i domownikami gawędziliśmy o starych i nowych czasach. Wspólne wypady cioci i mojego brata z wędką nad zalew dawały dodatkowych miłych wrażeń. Polecam ten dom dla osób poszukujących najlepsze warunki życia porównywalne do pobytu na wczasach.


Profesjonalna opieka

Apr 15, 2010 by Henryk Sobol

Profesjonalna opieka, prawdziwie rodzinna i serdeczna atmosfera panująca w Domu Opieki w Radości przy ul. Borkowskiej 13 postawily ponownie na nogi już po czterech tygodniach moją 79 letnią Mamę / po złamaniu kości miednicy/ . Teraz ponownie uczy się chodzić.To właśnie w tym Domu zapewniono Mamie profesjonalne ortopedyczne łózko z wysokiej klasy materacem przeciwodleżynowym, fachową rehabilitantkę, rzetelną obsługę lekarską, pielęgniarską i pań salowych.

To wszystko a także bardzo smaczne wyżywienie / często sam podjadałem/ sprawiło, że jestem bardzo zadowolony i szczerze wszystkim polecamy ten Dom Opieki.

Henryk Sobol wraz z Mamą Marią Sobol


Baaardzo dziekuje

Dec 23, 2009 by Maciej Jasiński

Baaardzo dziekuje za opiekę nad moim chorym Tatą. Przemiła obsługa, bardzo dobre warunku dla kuracjuszy i bardzo cicha i spokojna okolica. Nigdy nie było problemu z odwiedzinami (można było przyjechać bez zapowiedzi dosłownie o każdej porze dnia). Tata był pod stałą opieką pielęgniarską i naprawde wszystko wyglądało bardzo profesjonalnie. Oby więcej takich opiekunów i pielęgniarek i oby więcej takich właśnie domów opieki jak ten w Radości.


Serdecznie dziękuję

Dec 08, 2009 by Anna Kaczmarska

Serdecznie dziękuję za troskliwą opiekę nad moim Teściem Janem Kaczmarskim, który przebywał w Państwa pensjonacie prawie 2 lata.
Przez cały ten okres otoczony był profesjonalną opieką oraz życzliwością zarówno ze strony Pani kierownik Teresy Prymek jak i personelu.

Z całym sercem polecam ten dom osobom wymagającym opieki.





Dziękuję i pozdrawiam


Dom Opieki Olimp

Dec 01, 2009 by Anna Sadzik

Dom Opieki Olimp jest najlepszym miejscem na jakie trafiliśmy podczad długich poszukiwań odpowiedniego miejsca dla naszego Taty. Znaleźliśmy tam wyrozumiałość, ludzi życzliwych i chętnych do pomocy. Tata nie jest łatwym człowiekiem, a tam znalazł ciszę i spokój którego bardzo potrzebował. Podczas krótkich wypadów do nas mówi, że on już wrócił by do do domu ( tak mówi o Olimpie ) i prosi aby go odwieźć. Dlatego z pełnym znaczeniem tych słów "gorąco polecam" ten dom opieki oraz bardzo dziękuję wszystkim jego pracownikom a przede wszystkim Pani Teresie za zrozumienie i zaangażowanie w życie mojego taty.


Podziękowania dla Pani Teresy

Sep 23, 2009 by Tomasz Zieliński i Anna Latos

2009-09-23

Podziękowania dla Pani Teresy -właścicielki oraz personelu Domu Opieki "Olimp" w Międzylesiu ul. Gruszy 48

Serdeczne podziękowania dla Pani Teresy oraz całego personelu, który przez 4 lata pobytu mojej żony Zofii Zielińskiej aż do chwili Jej śmierci w dniu 28 sierpnia opiekował się nią troskliwie, serdecznie i fachowo. Nie mam żadnych uwag poza wyrazami uznania i serdeczności.

mąż Zmarłej Tomasz Zieliński

Również i córka Zofii Zielińskiej dziękuje za wspaniałą opiekę nad Mamą. Podczas częstych odwiedzin, często niezapowiedzianych , zawsze widziałam moją Mamę zadbaną , sam Dom Opieki był zadbany , przyjazny, a personel dwoił się i troił, żeby pensjonariuszom niczego nie zabrakło. Dziękujemy.


Serdecznie polecam

Sep 22, 2009 by Danusia

Serdecznie polecam. Opieka bardzo fachowa, znakomici lekarze( życzliwi,fachowi, z najnowszą wiedzą, regularnie opiekują się pacjentami i pojawiają się zawsze, kiedy jest potrzeba), w razie potrzeby wykonywane są pobrania krwi. Widziałam akcję pielęgniarek, kiedy pensjonariusz miał bóle w klatce piersiowej- natychmiast wykonały EKG i wezwały pogotowie. Leki podawane są na czas, w razie potrzeby podawane są kroplówki i tlen, pielęgniarki wymieniają cewniki do pęcherza moczowego. Materace przeciwodleżynowe używane są cały czas, pensjonariusze są czyści, zadowoleni, mają zmieniane na czas pampersy i podawane teki- w razie potrzeby rozcierane i podawane w jedzeniu, są cierpliwie karmieni i dopajani, nikt nie faszeruje ich lekami uspokajającymi, aby mieć spokój.Jedzenie smaczne, zdrowe i w dużych ilościach, pokoje i łazienka czyściutkie, personel życzliwy. Jeździłam tam regularnie przez prawie pół roku do taty (można było wpaść nawet w nocy, gdyby ktoś chciał) i nigdy nie zauważyłam żadnych zaniedbań. Bardzo pomocne kierownictwo.


Polecam ten dom opieki.

Sep 02, 2009 by Artur Ziółkowski

Polecam ten dom opieki. Bardzo miły i przyjazny dla pensjonariusza i jego rodziny personel. Pani kierownik to bardzo sympatyczna i pomocna kobieta. Odwiedzając babcię nigdy nie zauważyłem żadnych zaniedbań ze strony personelu. Czysto, schludnie plus profesjonalna opieka pielęgniarsko-medyczna.


Domy Opieki Olimp , USA 5.0 5.0 49 49 Chciałabym bardzo podziękować zarówno Panu Dariuszowi Prymkowi jaki i wszystkim, którzy opiekowali się moją mamą Mieczysławą Dobrowolską, przebywającą od sierpnia 2017
Page:
12345
Para Seniorów

Wielkie podziękowanie

Apr 10, 2018 by Grażyna Kierlańczyk

Chciałabym bardzo podziękować zarówno Panu Dariuszowi Prymkowi jaki i wszystkim, którzy opiekowali się moją mamą Mieczysławą Dobrowolską, przebywającą od sierpnia 2017 r. do lutego 2018 roku w Domu Opieki w Majdanie przy ul. Trasa Lubelska 65. Czystość, a przede wszystkim domowa, ciepła atmosfera to podstawowe zalety tego ośrodka.
Pomimo daleko posuniętej demencji moja 94-letnia mama do końca otoczona była życzliwością i opieką, w tym medyczną, jakiej nie bylibyśmy w stanie zapewnić w domu.
Z całego serca polecam ten Dom Opieki i jeszcze raz serdecznie dziękuję.
Grażyna Kierlańczyk


Domy Opieki Olimp , USA 5.0 5.0 49 49 Chciałabym bardzo podziękować zarówno Panu Dariuszowi Prymkowi jaki i wszystkim, którzy opiekowali się moją mamą Mieczysławą Dobrowolską, przebywającą od sierpnia 2017