Dom opieki warszawa opinie

Wieloletnia praca z naszymi podopiecznymi w domach opieki zaowocowała zadowoleniem ich rodzin.

Dom opieki w mieście Warszawa ? opinie

Poniżej przedstawiamy opinie, które zostały wystawione przez rodziny naszych podopiecznych. Za nimi często kryją się niezwykłe historie. Jesteśmy niezwykle dumni z każdej z nich ponieważ widzimy, że nasza praca w warszawskich domach opieki i wielka pasja nie idą na marne, czego potwierdzeniem są niniejsze opinie. Zapraszamy do zapoznania się forum warszawskiego domu opieki. Wszystkie opinie dostępne są w oryginale w księgach podziękowań w każdym z domów.

Kliknij tutaj aby dodac opinie


* Pola wymagane

Dla całego personelu

Jan 03, 2012 by Jolanta Kalinowska

Dla całego personelu wyrazy wdzięczności i uznania za życzliwość, wyrozumiałość, przyjazne traktowanie mojej mamy Stanisławy Arak., za domową atmosferę , pyszne posiłki i bardzo dużo cierpliwości


W domu panuje przyjazna

Nov 29, 2011 by Anna Korzeniowska

W domu panuje przyjazna, ciepła atmosfera. Panie mają dla każdego dużo cierpliwości i uśmiechu pomimo, że praca nie należy do łatwych. Dom jest bardzo zadbany- jest czysto, a w wazonach często stoją żywe kwiaty. Moja ciocia ( Sabina R.) jest zawsze zadbana i uśmiechnięta. Mogę polecić to miejsce każdemu, kto chce by jego bliski miał zapewnioną opiekę na wysokim poziomie.


Serdeczne podziękowanie

Nov 27, 2011 by Regina Januszek

2011-11-27
Serdeczne podziękowanie dla kierownictwa i całego zespołu pracowniczego za troskliwą i serdeczną opiekę nad moją 99i pół-letnią mamą Janiną Zarzycką -składa córka Regina Januszek wraz z mężem


Serdeczne podziękowania

Oct 29, 2011 by Anna Dziechciarz

Serdeczne podziękowania dla pani Kierownik i całego personelu Domu Opieki Olimp za nieoceniona i wspaniałą opiekę nad moim ojcem Bernardem. Zarówno codzienna opieka jak i nagła pomoc, w sytuacji zagrożenia życia jest tam nadzwyczajna. Warto też podkreślić, że pani Kierownik oraz cały Personel tego domu tworzy prawdziwie domową, rodzinną i serdeczną atmosferę, dzięki czemu pensjonariusze czują sie tam świetnie.

Jeszcze raz pięknie dziękuję, życzę Paniom dużo zdrowia i satysfakcji z pracy, która jest naprawdę wielka i bardzo potrzebna

Anna Dziechciarz


PRAGNĘ Z CAŁEGO

Oct 15, 2011 by JADWIGA BORYSZEWSKA

PRAGNĘ Z CAŁEGO SERCA PODZIĘKOWAĆ P. KLAUDI PRYMEK ZA CUDOWNĄ OPIEKĘ NAD MOJĄ MAMĄ, KTÓRĄ Z WIELKIM BOLEM SERCA UMIEŚCIŁAM W TAKIEJ PLACOWCE,ALE JUŻ PO PARU DNIACH WIEDZIAŁAM ,ŻE BYŁ TO NALEPSZY WYBÓR. DOSTAŁA TAM WIELE CIEPŁA I MIŁOŚCI JAKIEJ POTRZEBOWŁA W SWOJEJ CHOROBIE. OGLĄDAŁAM WIELE DOMÓW TEGO TYPU ALE OD PIRWSZEJ MINUTY MOJA INTUICJA MNIE NIE ZAWIODŁA, TO NAPRAWDĘ NAJLEPSZE MIEJSCE NA ŚWIECIE DLA CHORYCH LUDZI. POLECAM Z CAŁEGO SERCA TEN DOM LUDZIOM KTÓRZY BOJĄ SIĘ PODJĄĆ TAKĄ DECYZJĘ, DOMOWA KUCHNIA, CUDOWNE PANIE Z OBSŁUGI I REHABILITACJI LEKARZ KTÓRY CHĘTNIE POŚWIĘCA CZAS I OPOWIE NA TRUDNE PYTANIA TO NAPRAWDĘ BARDZO DUŻO....

DZIĘKUĘ ZA WSZYSTKO


Serdeczne podziękowania

Jun 07, 2011 by Agata i Paweł Lorenc

Serdeczne podziękowania całemu personelowi za opiekę nad mamą Michaliną, w szczególności dziękujemy Pani Marzence, która okazała wielkie serce mamie.


Nasza babcia

Mar 22, 2011 by Ania Rutkowska

Nasza babcia trafiła do Domu Opieki Olimp w wieku 91 lat po operacji stawu biodrowego. Babcia Stasia była osobą całkowicie niepełnosprawną. Dzięki bardzo dobrej opiece i rehabilitacji po 3 miesiącach zaczęła chodzić. Jest bardzo zadowolona z troskliwej opieki pielęgniarskiej i miłej, ciepłej, domowej atmosfery.

Serdecznie dziękujemy :)


Jestem siostrą

Mar 07, 2011 by STANISŁAWA ADACH

Jestem siostrą Ryszarda Brzezińskiego którwego muiałam zabrać z jego rodzinnego domu, ponieważ nie miał żadnej opieki. Ordynator szpitala w Końskich powiedział że nie widział tak zaniedbanego człowieka. W związku z tym musiałam załatwić miejsce w profesjonalnym domu opieki. Po kilku dniach pobytu mojego brata w Domu Opieki olimp mogę z przyjemnością stwierdzić że dokonałam właściwego wyboru umieszczając go w tym właśnie domu.


Moja bab cia

Mar 07, 2011 by EWA DOROŻYŃSKA-GÓRSKA

Moja bab cia Małgorzata Janulis przebywała w domu opieki olimp od pażdziernika 2007. Jesteśmy z rodziną bardzo często ponieważ nie wszyscy pracujemy. Zawsze babcia wita nas uśmiechnięta i do dnia dzisiejszego jesteśmy bardzo zadowoleni z opieki a w szczególności z organizacji pań dyrektorek ośrodka. W domu nigdy babcia nie miała tak profesjonalnej opieki i tylu życzliwych osób drepczących koło niej. Z podziękowaniami Ewa DorożyNska-Górska


Składam serdeczne podziekowanie

Feb 25, 2011 by Regina Januszek

Składam serdeczne podziekowanie całemu personelowi Domu Opieki "Olimp" w Józefowie, za dotychczasową opiekę mojej 97 letniej mamy Janiy Zarzyckiej. Jednocześnie wyrażam pełne uznanie personelowi za zorganizowanie przyjaznej i domowej atmosfery pensjonariuszom dla ich dobrego samopoczucia i zadowoleni.

Warunki pobytu panujące w D.O. "Olimp", a szczególnie odpowiedzialność, życzliwość i zrozumienie okazywane pensjonariuszom skłoniły mnie do pozostawienie mojej mamy na dalsze miesjące w tym D.O.


Domy Opieki Olimp , USA 5.0 5.0 49 49 Chciałabym bardzo podziękować zarówno Panu Dariuszowi Prymkowi jaki i wszystkim, którzy opiekowali się moją mamą Mieczysławą Dobrowolską, przebywającą od sierpnia 2017
Page:
12345
Para Seniorów

Wielkie podziękowanie

Apr 10, 2018 by Grażyna Kierlańczyk

Chciałabym bardzo podziękować zarówno Panu Dariuszowi Prymkowi jaki i wszystkim, którzy opiekowali się moją mamą Mieczysławą Dobrowolską, przebywającą od sierpnia 2017 r. do lutego 2018 roku w Domu Opieki w Majdanie przy ul. Trasa Lubelska 65. Czystość, a przede wszystkim domowa, ciepła atmosfera to podstawowe zalety tego ośrodka.
Pomimo daleko posuniętej demencji moja 94-letnia mama do końca otoczona była życzliwością i opieką, w tym medyczną, jakiej nie bylibyśmy w stanie zapewnić w domu.
Z całego serca polecam ten Dom Opieki i jeszcze raz serdecznie dziękuję.
Grażyna Kierlańczyk


Domy Opieki Olimp , USA 5.0 5.0 49 49 Chciałabym bardzo podziękować zarówno Panu Dariuszowi Prymkowi jaki i wszystkim, którzy opiekowali się moją mamą Mieczysławą Dobrowolską, przebywającą od sierpnia 2017