Dom opieki warszawa opinie

Wieloletnia praca z naszymi podopiecznymi w domach opieki zaowocowała zadowoleniem ich rodzin.

Dom opieki w mieście Warszawa ? opinie

Poniżej przedstawiamy opinie, które zostały wystawione przez rodziny naszych podopiecznych. Za nimi często kryją się niezwykłe historie. Jesteśmy niezwykle dumni z każdej z nich ponieważ widzimy, że nasza praca w warszawskich domach opieki i wielka pasja nie idą na marne, czego potwierdzeniem są niniejsze opinie. Zapraszamy do zapoznania się forum warszawskiego domu opieki. Wszystkie opinie dostępne są w oryginale w księgach podziękowań w każdym z domów.

Kliknij tutaj aby dodac opinie


* Pola wymagane

Drogie Panie !

Nov 16, 2014 by Anna Gawęcka i Krzysztof Świstak z rodziną

Drogie Panie !
Bardzo serdecznie dziękuję za opiekę nad naszą, Natalią Świstak, w ośrodku OLIMP.

Opiekowały się Panie naszą mamą przez ponad dwa lata - dziękujemy za Waszą ciężką pracę, wyrozumiałość, opiekę, troskliwość, za Wasze serca.


Do Olimpu trafiłem niechcący

Oct 15, 2014 by CEZARY JACHIMOWIECKI

Do Olimpu trafiłem niechcący po wielu poszukiwaniach odpowiedniego miejsca dla mojego taty który był chory na nowotwór, ja nie porafiłem pogodzić się z myślą , że tata powinien iść do hospicjum, przecież tam się umiera a mój tata się z tego wykaraska-tak sobie tłumaczyłem,bo chyba nikt z nas nie potrafi się pogodzić, że najbliższa mu osoba niedługo odejdzie.

Niestety musiałem pracować, a tata był coraz słabszy, pirwsza, druga i każda następna opiekunka nie dawała sobie rady a ja już wariowałem z niemocy.

Znajomy dał mi myśl bym poszukał takiego ośrodka i tak zrobiłem...... trafiając wreszcie do tego miejsca które jest ,,ZGROMADZENIEM SZCZĘSCIA W JEDNYM MIEJSCU ''- to były słowa mojego taty których nigdy nie zapomnę.

Największe wrażenie zrobiła na mnie p. Klaudia właścicielka, niesamowita osoba pod każdym względem, poprostu prawdziwy anioł , młoda ,piękna ,z ogromną pasją i wiedzą w swojej dziedzinie.

Jak również zespół który tam pracuje to ludzie z pasją do tego co robią a to najważniejsze...

Jeszcze raz pani Klaudio wyrazy największego szacunku dla pani i wszystkich pracowników tej placówki.

Jesteście najlepsi i nigdy o tym nie zapominajcie.


Szanowne Panie

Jul 04, 2014 by Iwona Zając

Szanowne Panie, bardzo serdecznie dziękuję za opiekę nad moim Tatą - Karolem Bieleckim. Cenił On sobie Wasze umiejętności, cierpliwość, serdeczność i wyrozumiałość. Czytając Jego zapiski - pod koniec swojej ziemskiej drogi nie mógł mowić - jeszcze raz przekonuję się, ze jestescie Panie WIELKEI. Pozwólcie, że zacytuję 2 opinie :

Jak dotąd jestem bardzo zadowolony !

Wszystko tu jest tak robione, że wszyscy się cieszą, że Ty jesteś u nich, żadnego zniechęcenia, sama radość. !!!!!!!!!

Życzę, żeby Wasze podejście do Chorego nie zmieniło się ! Życzę zdrowia i wytrwałości! Z poważaniem.


Serdeczne podziękowania,

May 04, 2013 by D. Mróz

Serdeczne podziękowania, za opiekę nad naszą Mamą - Elą, która przebywała w Józefowie 1,5 roku ze względu na Chorobę Alzheimera. Niestety nie mogła już sama funkcjonować - wymagała opieki 24 h nie radząc sobie z podstawowymi czynnościami. Ciepła i rodzina atmosfera, wspaniałe i nastrojowe święta oraz miła i profesjonalna opieka - to zapamiętamy na pewno. Dzięki opiece nad Mamą mogliśmy zająć się swoimi pozostałymi obowiązkami (praca i dziecko). Bardzo duży teren, częściowo zalesiony, który umożliwia w ciepłe miesiące spacery - to niebywały atut OLIMPU. Podziękowania dla P. Teresy, P. Klaudii i całego personelu.


Pragniemy tą drogą

Mar 27, 2013 by Alicja i Bogdan Sadowscy

Podziękowanie

Pragniemy tą drogą serdecznie podziękować Personelowi Domu Opieki "Olimp" za trzy- i pół letnią opiekę nad naszą Ciocią Cecylią Kocak, która odeszła nagle 7-go marca br.

W trakcie swojego pobytu w pensjonacie Ciocia spotykała się z serdeczną troską, opieką i pomocą we wszelkich codziennych potrzebach - ze strony Pań Pielęgniarek, wszystkich Pań Opiekunek, Pana Doktora oraz wielką życzliwością Pani Szefowej.

Sympatia, którą Ciocia odczuwała, dawała jej radość i zadowolenie w tych ostatnich latach życia. I o tym zwykle nam opowiadała.

Przejawy codziennej wielkiej troskliwości wobec pensjonariuszek dostrzegaliśmy podczas każdych odwiedzin w "Olimpie".

Pragniemy dodać, że zaufanie, jakim darzymy cały Personel Domu przy Borkowskiej, pozwoliło nam powierzyć Państwa troskliwej opiece także naszą Mamę Helenę, która przebywa tu od ubiegłego roku.

Serdecznie i szczerze Państwu dziękujemy za wielkie serce i widoczną empatię.

Alicja i Bogdan Sadowscy


Moja mama przybywała

Mar 03, 2013 by Wojciech Druzbalski

Moja mama przybywała w Domu Opieki Olipm w Jozefowie 5 i poł roku po tym jak przeszła rozległy uda mózgu w 80 lat. Była całkowiecie spraraliżowana i wymagała całodobowej opieki.Wlasnie taka fachowa i profesojnalna opieke dla mojej mamy otrzymałem w domu Olipm za co serdecznie chciałbym podziekować właścicielce domu p. Teresie orazu całemu personelowi. Przede wszystkim za wielkie poswiecenie, cierpilowsci i oddanie przy pielegenacji mojej mamy. Jestem pelen uznania i podziwu dla Kobiet tam pracujących za pelne zaangazowanie i oddanie podczas wykonywanej pracy.

Z wyrazami szacunku Wojciech Druzbalski


Droga Pani Tereso,

Nov 23, 2012 by Anna Gawęcka z rodziną

Droga Pani Tereso,

Składamy serdeczne podziękowania za opiekę nad naszą mamą, Natalią Świstak, w ośrodku prowadzonym przez Panią w Radości.

Dziękujemy za troskę, wyrozumiałość, cierpliwość, pracę, niesienie pomocy w każdej chwili, za Pani wielkie serce.


Serdeczne podziękowania

Sep 12, 2012 by Córki oraz wnuczki Stasieńki

Serdeczne podziękowania z ogromne serce, wyrozumiałość i wytrwałość dla całego personelu Domu Opieki OLIMP.


Bardzo dziękuję pracownikom

Apr 30, 2012 by Jarosław Oleś

Bardzo dziękuję pracownikom Domu Opieki za serce i opiekę nad starszą Panią Wandą. Pani Wanda, jako osoba samotna i w zaawansowanym wieku - 96 lat wymagała całodobowej opieki. W tym domu otoczono ją właściwą opieką i troską dzięki czemu ostatni okres jej życia upłynął godnie. Nie ma żadnych wątpliwości, że wybór Domu Olimp zagwarantował jej bezpieczeństwo, spokój i profesjonalną opiekę lekarsko-medyczną - tak ważne w przypadku starszych, schorowanych osób. Szczególnie ciepłe słowa należą się Pani Klaudii i Paniom z personelu - za okazane serce, sympatię i cierpliwość Pani Wandzie. Kierownictwo tej placówki nie stawiało żadnych ograniczeń związanych z odwiedzaniem pensjonariuszy. Zawsze można było uzyskać fachowe informacje - konsultacje o stanie zdrowia. Przyjeżdżając do Pani Wandy w różnych terminach, także w zwykłe dni, za każdym razem stwierdzałem, że pensjonariusze są zadbani, a w pomieszczeniach jest czysto. Zdecydowanie polecam ten Dom za profesjonalizm w działaniu, ale i ogromne serce w podejściu do wszystkich pensjonariuszy.


Serdeczne podziękowania

Feb 15, 2012 by Barbara Jobda

Serdeczne podziękowania dla Dyrekcji /p. Teresy, p. Klaudii/, p.Doktora i całego personelu / p. Marzeny, p. Doroty, p. Ewy i wszystkich pozostałych Pań/ za ciepłą, pełną wrażliwości i zrozumienia opiekę nad moją Mamą Kazią M.


Bardzo trudno rozstać się z najbliższymi, których kochamy Dom Opieki "OLIMP" na Nadwiślańskiej w Józefowie, stwarza taką możliwość i jest dla rodzin wielkim wsparciem. Jego miła, rodzinna atmosfera pozwoliły mojej Mamie w bardzo ciężkiej chorobie przeżyć kolejne dwa lata. Jestem bardzo wdzięczna i za wszystko raz jeszcze dziękuję


Domy Opieki Olimp , USA 5.0 5.0 49 49 Chciałabym bardzo podziękować zarówno Panu Dariuszowi Prymkowi jaki i wszystkim, którzy opiekowali się moją mamą Mieczysławą Dobrowolską, przebywającą od sierpnia 2017
Page:
12345
Para Seniorów

Wielkie podziękowanie

Apr 10, 2018 by Grażyna Kierlańczyk

Chciałabym bardzo podziękować zarówno Panu Dariuszowi Prymkowi jaki i wszystkim, którzy opiekowali się moją mamą Mieczysławą Dobrowolską, przebywającą od sierpnia 2017 r. do lutego 2018 roku w Domu Opieki w Majdanie przy ul. Trasa Lubelska 65. Czystość, a przede wszystkim domowa, ciepła atmosfera to podstawowe zalety tego ośrodka.
Pomimo daleko posuniętej demencji moja 94-letnia mama do końca otoczona była życzliwością i opieką, w tym medyczną, jakiej nie bylibyśmy w stanie zapewnić w domu.
Z całego serca polecam ten Dom Opieki i jeszcze raz serdecznie dziękuję.
Grażyna Kierlańczyk


Domy Opieki Olimp , USA 5.0 5.0 49 49 Chciałabym bardzo podziękować zarówno Panu Dariuszowi Prymkowi jaki i wszystkim, którzy opiekowali się moją mamą Mieczysławą Dobrowolską, przebywającą od sierpnia 2017