Dom opieki warszawa opinie

Wieloletnia praca z naszymi podopiecznymi w domach opieki zaowocowała zadowoleniem ich rodzin.

Dom opieki w mieście Warszawa – opinie

Poniżej przedstawiamy opinie, które zostały wystawione przez rodziny naszych podopiecznych. Za nimi często kryją się niezwykłe historie. Jesteśmy niezwykle dumni z każdej z nich ponieważ widzimy, że nasza praca w warszawskich domach opieki i wielka pasja nie idą na marne, czego potwierdzeniem są niniejsze opinie. Zapraszamy do zapoznania się forum warszawskiego domu opieki. Wszystkie opinie dostępne są w oryginale w księgach podziękowań w każdym z domów.

Kliknij tutaj aby dodac opinie


* Pola wymagane

Podziękowanie

Feb 05, 2017 by Wojciech Dąbrowski

Chciałbym podziękować wszystkim którzy opiekowali się moja mamą Hanną w Domu Opieki w Sulejówku mieszczącym się na ul. Szklarniowej. Chociaż była tam bardzo krótko zanim odeszła od nas to opieka jaką została otoczona zasługuje na wielkie uznanie i podziękowanie. W tym krótkim czasie widziałem czystość, opiekuńczość, dobroć, dbałość.
Serdecznie dziękuję.


Podziękowanie za opiekę nad Ciocią

Oct 14, 2016 by Dariusz Toporowski

Ciocia przebywala od grudnia 2012 do marca 2016 w Domy Opieki Olimp w Miedzylesiu, a od marca 2016 do wrzesnia 2016 w Domu Opieki Olimp w Majdanie.Serdeczne podziękowanie dla Pani Kierownik i Całemu Personelowi za opiekę nad Ciocią Krysią.W osrodkach była stworzona domowa , ciepła, rodzinna atmosfera.
Kompetentny, specjalistyczny personel zapewnia pełną opiekę w zakresie potrzeb socjalnych,zdrowotnych, opieki pielęgniarsiej i lekarskiej.
Z całego serca polecam Ośrodki Olimp
Z wyrazami szacunku dla Kierownictwa i Całego Personelu
Dariusz Toporowski


Podziękowanie

Mar 20, 2016 by Barbara Czerwińska

Warszawa,10.02.2016r.

Wszystkim Paniom dziękuję za wspaniałą opiekę , cierpliwość i serce, które włożyły w opiekę nad moją mamą. Wasza ciężka praca jest Domu Opieki OLIMP w Międzylesiu bardzo widoczna . Dziękuję Pani Teresie i Wam wszystkim, ponieważ tylko dzięki Waszej ofiarnej pracy , zaangażowaniu oraz wielkiemu sercu moja mama przeżyła w tym domu ponad trzy lata.
Opieka wszystkich Pań, fachowość, życzliwość, ciepłe słowa, wspaniałe posiłki przedłużyły
życie mojej mamie.
Dziękuję z całego serca za życzliwość, opiekę i okazane serce w najtrudniejszych dla mnie
chwilach. Dzięki Paniom moja mama odeszła w godnych warunkach, otoczona opieką i troskliwością.

Barbara Czerwińska


Podziękowanie

Dec 22, 2015 by Teresa Walisiak

Moj brat dwukrotnie przebywał w Domu Opieki Olimp w Markach przy ul. Pólko 1. Dzięki wspaniałej i troskliwej opiece, wręcz rodzinnej atmosferze panujacej w tym Domu, mój brat szybko odzyskał siły i motywację do dalszego życia. Po wielu niepowodzeniach, Rysio pragnął zrozumienia i milosci. Tu w Domu Opieki poczuł sie bezpiecznie , a ja widziałam, że jest kochany, za co serdecznie dziękuję. Nie znajduje odpowiednich słów by wyrazić moją wdzięczność Pani Teresie Prymek- SzefowejOsrodka, za okazaną wrażliwość , dojrzenie w tłumie pojedynczej osoby. Mój brat zmarł, a ja stale blądzę myślami po korytarzach Domu przy ul. Pólko 1, choc wiem, że Rysia już nie zobaczę. Pani Tereso, będę zawsze pamiętać dzięki komu mój brat otrzymał ciepło rodzinnego domu. Dziekuje za wysiłek czynienia dobra osobom chorym, samotnym i nie zaradnym źyciowo, oraz troskę w procesie odzyskiwania podopiecznych do zycia. Z okazji Świąt Bożego Narodzenia oraz Nowego Roku zycze wszelkiej pomyślności, zdrowia i radosci dla Panii calego personelu. Teresa Walisiak.


******

Dec 19, 2015 by Anita Wojtalewska

Nasza MAMA jest w Domu Opieki OLIMP w Józefowie już ponad cztery lata.
Decyzja o umieszczeniu MAMY w domu opieki to jedna z najtrudniejszych decyzji do jakich zmusza życie, kto to przeżył ten doskonale wie o czym mówię. Poszukiwania dobrego miejsca, przeglądanie opinii, odwiedziny w ponad dwudziestu domach i wybrałam Dom Opieki Olimp - Dom w Józefowie, który jest teraz domem mojej Mamy, a także stał się w pewnym sensie moim domem.
Bywam tu często, o rożnych porach, a jeżeli zdarza się, że nie mogę odwiedzić MAMY to mam świadomość, że jest bezpieczna, nakarmiona, czysto ubrana, że otrzymała konieczne leki, że mimo zaawansowanego Alzheimera dla Pań, które się Nią opiekują jest przede wszystkim Człowiekiem, którego godność jest zawsze szanowana.

I dziś w przededniu Świąt Bożego Narodzenia chciałbym podziękować wszystkim paniom, które zajmują się naszą Mamą: Szefowej, paniom Pielęgniarkom i Opiekunkom, paniom Kucharkom. Dziękuję za Waszą ciężką pracę i cierpliwość, za uśmiech, który zawsze macie dla swoich podopiecznych, za rodzinną atmosferę Domu.
Życzę wszystkim zdrowych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia.

Dziękuję
Anita Wojtalewska


Dziekuje

Jul 21, 2015 by Joann Jagla

Pragne podziekowac calemu personelowi I kierownictwu Domu Opieki Olimp w Nadmie/Marek za wspaniala opieke nad moja Mama Ludmila ,ktora trafila tam w ciezkim stanie po pobycie w szpitalu.Na moich oczach w ciagu 3 miesiecy mama przybrala na wadze I odzyskala usmiech na twarzy .Stalo sie to dzieki profesjonalnej I rodzinnej atmosferze , zdrowemu I smacznemu jedzeniu ,rehabilitacji ktora miala na miejscu I opiece medycznej. Ja mieszkajac w Australi mialam spokojne serce bo wiedzialam ze ma ona zagwarantowane bezpieczenstwo,opieke I spokoj.Jestem bardzo wdzieczna kierowniczce pani Agnieszce Sokolowskiej za ogromne serce,cierpliwosc I pomoc.Chcialabym polecic to miejsce kazdemu.
Z wyrazami szacunku dla Was wszystkich DZIEKUJE!!!!!!!


Serdeczne podziękowanie

May 20, 2015 by Anna Kryszczuk

2014-01-10

10-01-2014
Serdeczne podziękowanie dla Pani Kierownik i całego personelu Domu Opieki"Olimp" w Józefowie za nieocenioną i wspaniałą opiekę nad moim mężem Maciejem Kryszczukiem .Ciepła atmosfera,miła i profesjonalna opieka wykonywana z uśmiechem - to zapamiętamy na zawsze. Maciej,chory na Alzheimera, wymagał całodobowej opieki i taką otrzymał w "Olimpie". Ogromne serca,wrażliwość i wyrozumiałość to cechy tego wspaniałego domu. Dziękujemy również za to ,że nasze wizyty były ,choć niezapowiadane,oczekiwane i witano nas z uśmiechem.Spokojni wracaliśmy do swoich zawodowych obowiązków. Maciej Kryszczuk przebywał w Domu "Olimp" 17 miesięcy. Zapach czystości ,świeże kwiaty,przy tak ciężko chorych to zasługa całego wspaniałego personelu ,Bardzo wszystkim dziękujemy -Anna Kryszczuk.dzieci i wnuki.


Opinia o placówce z pozdrowieniami ze Szwecji!

Jan 27, 2015 by Anna Ivarsson

Opinia o placówce z pozdrowieniami ze Szwecji!

Ja książkę bym mogła napisać z pochwałami i podziękowaniami i to by jeszcze było za mało!

Moja mama przebywa już od roku 2010 w Radości w "Olimp", pamięć jej zanika ale uśmiech przychodzi. Stan jej się bardzo poprawił w tym domowym środowisko!

Bardzo, bardzo czysto, łóżka zawsze posłane, pensjonariusze czysto ubrani - no i ogród - gdzie wszyscy wychodzą w ładne dni!
Mama się tam czuje bezpiecznie a ja też jestem spokojna bo mam całkowite zaufanie do personalu.

Samo podziękowanie nie opisze atmosfery i tej złotej opieki!

Personel jest bardzo uczynny i wykonuje swoja ciężką prace bardzo profesjonalnie, z uśmiechem na ustach - a jakie jedzenie gotują - tak to prawda, codziennie sami przygotowują jedzenie!

Ja mieszkam w Szwecji i nie mam możliwości aby odwiedzać Mamę codziennie natomiast dzwonię często i zawsze jestem przywitana z radością.

Przy każdych odwiedzinach widzę ile ciepła i serdeczności znajduje się w Radości!

Z CAŁEGO SERCA polecam TEN właśnie ośrodek opieki dla wszystkich, co są w takiej samej smutnej sytuacji jak ja i mieszkają zagranica.

Mama ma 86 lat i zaczęła się znowuż uśmiechać bo się tak tam dobrze czuje!

Bardzo dziękuje za bezgraniczną serdeczność, ciepło i pomoc
całemu personelowi i kierownictwu!!!!!

Z wyrazami szacunku dla Was wszystkich!!!!!


- Jest mi tu dobrze!

Dec 10, 2014 by Alicja i Bogdan Sadowscy

- Jest mi tu dobrze!

Tak po kilku dniach pobytu na Borkowskiej oświadczyła nasza 88-letnia ciocia Celinka, gdy ją odwiedziliśmy w Domu Opieki.

Trafiła tu we wrześniu po dłuższym pobycie w szpitalu, zmizerowana, wycieńczona, z lekarskim wskazaniem stałej, całodobowej opieki i rygorystycznego przyjmowania leków. Obecnie, po trzech miesiącach pobytu w „Olimpie” chodzi wyprostowana, ma pogodny nastrój, jest zadowolona ze starań opiekunek i pielęgniarek. Ba, twierdzi nawet, że cieszy się ich sympatią.

I rzeczywiście. Ilekroć o dowolnej porze odwiedzamy Ciocię, jesteśmy zbudowani panującą tu atmosferą życzliwości dla pensjonariuszek, staraniami o ich wygodę, czystość i pełen żołądek (menu bardzo apetyczne!).

Dziękujemy serdecznie Kierownictwu i całemu Personelowi „Olimpu”!


Drogie Panie !

Nov 16, 2014 by Anna Gawęcka i Krzysztof Świstak z rodziną

Drogie Panie !
Bardzo serdecznie dziękuję za opiekę nad naszą, Natalią Świstak, w ośrodku OLIMP.

Opiekowały się Panie naszą mamą przez ponad dwa lata - dziękujemy za Waszą ciężką pracę, wyrozumiałość, opiekę, troskliwość, za Wasze serca.


Domy Opieki Olimp , USA 5.0 5.0 48 48 Chciałbym podziękować wszystkim którzy opiekowali się moja mamą Hanną w Domu Opieki w Sulejówku mieszczącym się na ul. Szklarniowej. Chociaż była tam bardzo krótko zan
Page:
12345
Para Seniorów

Podziękowanie

Feb 05, 2017 by Wojciech Dąbrowski

Chciałbym podziękować wszystkim którzy opiekowali się moja mamą Hanną w Domu Opieki w Sulejówku mieszczącym się na ul. Szklarniowej. Chociaż była tam bardzo krótko zanim odeszła od nas to opieka jaką została otoczona zasługuje na wielkie uznanie i podziękowanie. W tym krótkim czasie widziałem czystość, opiekuńczość, dobroć, dbałość.
Serdecznie dziękuję.


Domy Opieki Olimp , USA 5.0 5.0 48 48 Chciałbym podziękować wszystkim którzy opiekowali się moja mamą Hanną w Domu Opieki w Sulejówku mieszczącym się na ul. Szklarniowej. Chociaż była tam bardzo krótko zan